23 април, 2024

Ясни са Имената на Първите 20 Печеливши от Играта “Спечели с Последните 10”

Вече са известни имената на първите 20 печеливши, попаднали сред последните 10 на поредните 500 гласували в националното проучването Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023.

На печелившите ще бъдат изпратени готини награди – тениски, суичери и много други интересни неща.

Броят на участниците вече надминава 4237 души. Така новият списък от печеливши, които ще попаднат между 4491-те до 5000 гласували, се очаква да бъде ясен съвсем скоро.

До този момент броят на участниците, които са дали своя глас в националното проучване “Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023″ е 4237+ човека. Проучването предизвиква уникален интерес от неговото начало на 19 април, а въпросите, които са включени в него са силно оспорвани в социалните мрежи.

За всички, които се вълнуват от темата за заплатите в технологичния сектор у нас, DevStyleR организира онлайн събитие Отворена Дискусия: ТОП Трендовете – Заплати, Придобивки, Нагласи…”, на която водещи експерти и представители от технологичния бранш у нас ще коментират данните от проучването до момента.

Дискусията ще се проведе на 18 май (четвъртък) от 17:00 часа.

Може да дадете Вашата заявка като гост-участник (лектор) в дискусията тук.

Ако искате да гледате дискусията на живо и да имате възможност да задавате въпроси на гост-участниците и всички присъстващи, регистрирайте се тук.

Междувременно не пропускайте възможността да се включите в проучването и да спечелите интересни и готини награди, а в същото време и да допринесете за създаването на технологичната картина на България с реални резултати.

Включете се в проучването “Заплатите в #TECH сектора – TechPay Insights” тук. Може да дадете своя глас анонимно.

Ако желаете да участвате с коментар по някой/някои от въпросите от проучването или да изразите мнение по темата като цяло пишете ни на [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR