20 април, 2024

Дими Илиева е Маркетинг директор и Член на Борда на директорите в myPOS. Тя е професионалист с над 15-годишен опит в различни индустрии – от дигитални агенции и софтуерни компании през потребителските услуги и B2B продукти. Тя е и съосновател на на Women in Tech България, чиято цел е да позиционира 5 млн. жени в областта на STEM до 2030г. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Дими споделя повече за своето развитие в света на технологиите и в компанията, в която заема лидерската си позиция в момента, подходите, които използва, за да бъде работата успешна и отношението на мъжете в компанията спрямо нея.

“България е сред първенците в Европа по дял на жените в технологиите. Процентът на дамите на ръководни позиции също е впечатляващ.” – казва Дими.

Цялото интервю с Дими Илиева, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR