3 май, 2024

Цели на курса 

Обучението предоставя практически и теоретични знания в областта на автоматизираното тестване. По време на курса ще използваме езика за програмиране Java и Selenium WebDriver. Курсът може условно да бъде разделен на 2 логически модула. Първият модул обхваща основите на програмирането с езика за програмиране Java. Във втория модул курсистите преминават към писане на автоматизирани тестове с помощта на Selenium WebDriver, както и използване на testing frameworks като TestNG. 

Трябва ли да имам познания по софтуерно тестване за да запиша този курс? 

Не се изискват предварителни познания по Java и WebDriver. Препоръчително е да сте работещ в IT сферата като QA или да имате познания в основите на софтуерното тестване. 

Как протича този курс? 

Занятията се провеждат на български език, но материалите са на английски език. Препоръчително е всеки от курсистите да има познания по английски език, защото терминологията и ежедневната работа в ИТ компания налагат това. Курсът е с фокус върху практически упражнения, реално писане на автоматизирани тестове, изграждане на testing framework. По време на занятията:
– създаваме реална работна среда
– работим в екипи
– сблъскваме се с реални ситуации от ежедневната работа на Automation QA
– използваме съвременни инструменти и техники за автоматизация
Всичко това се случва в сплотената, приятелска атмосфера на малката група. 

Не съм убеден/-а дали автоматизираното тестване е подходящо за мен. Какво да правя? 

Автоматизацията е динамично развиваща се област в QA сферата и да бъдете част от това развитие е едно вълнуващо изживяване. Ако все още се колебаете, ние ви предлагаме възвръщане на пълната сума, която сте заплатили, ако се откажете до първите 3 урока. Също така имате опция да използвате сумата за друг от нашите курсове, който да Ви развие в друг аспект на софтуерното тестване. 

Кога и къде се провеждат уроците? 

Курсът протича в рамките на 2 месеца, като учебните занятия са два пъти седмично по 3 астрономически часа от 19:00 часа. Проверете нашите зали, изберете най-удобната за Вас и датата, на която стартира нова група. За записвания или въпроси използвайте нашата контактна форма или се обадете на +359883 27 27 03.

Записване за курса

Тагове: