20 април, 2024

Skillo е технологична компания, основана през 2018 година от двама ИТ професионалисти с дългогодишен опит – Петър Милев и Хюсеин Тюркмен. Бивши колеги и настоящи бизнес партньори, двамата се обединяват около мисията да създадат ИТ академия с убеждението, че в България има много потенциал от таланти, които могат да направят странатa ни предпочитана дестинация за бизнес инвестиции, но трябва качествена промяна на образователната среда, в която хората израстват и се обучават, за да се случи това. В нашата академия предлагаме специализирани обучения в сферата на софтуерното тестване и бази данни за всички нива и помагаме на хората не само да надграждат своите знания и умения, но и доста често да направят кариерна промяна и да влязат в ИТ индустрията.

 

Работим както с индивидуални курсисти, така и с някои от най-големите чужди и локални ИТ компании на българския пазар, като организираме за тях широка гама от технически корпоративни обучения.

 

Отделно от ИТ академията, в Skillo развиваме още една бизнес линия, която се фокусира върху подбор и аутсорсинг на ИТ професионалисти. По този начин свързваме топ специалистите на пазара с атрактивни и смислени работни възможности в България и чужбина с цел ефективна колаборация и повишаване на възможностите.

Най-посещавани курсове

Quality Assurance, Automation QA, Java, Databases, Web, Soft Skills in IT, SQL

Предлагани обучения

B2C – QA, Automation QA, SQL, Soft Skills in IT, Java Programming

 

B2B – Advanced Linux, Advanced Java, Advanced AWS, Kubernetees, Advanced DevOps, Advanced Python, Automation testing with Cypress, Automation testing with Java and WebDriver, Programming with C#, OOP design patterns, Scrum and Kanban workshops,

обучения по заявка на клиента

Oбучения и курсове:
Начинаещи
Специалисти с 3-5 години опит
Senior професионалисти
Тип обучения
Платени
Безплатни
Други
Преподаватели в обученията
Хонорувани преподаватели
Гост лектори
Служители на компанията
Тип обучения
Присъствени
Онлайн
Хибридни

Свържете се с Skillo: