3 май, 2024

Изграждане на основи в програмирането с Python

Искате ли да започнете работа като програмист бързо и лесно и да научите един от най-популярните езици – Python? Ние ще Ви помогнем да навлезете в света на програмирането и да изградите кариера като Python програмист. Python e една от най-популярните и търсени технологии, с изключително широка употреба. Езикът Python се ползва за разработка на уеб приложения, обработка на големи количества данни, изкуствен интелект и много други, като същевременно е една от най-подходящите технологии за навлизане в ИТ сферата без никакъв опит.

Какво представлява Python и защо е толкова популярен?

Python е език за програмиране с ясен и четлив синтаксис, който го прави подходящ за начинаещи. Той се използва широко в различни области, включително уеб разработка, научни изследвания, изкуствен интелект, big data и много други. Python се отличава със своята лесност за научаване и гъвкавост, като предоставя много библиотеки и инструменти, които улесняват работата на програмистите. В последните години Python придоби огромна популярност и стана предпочитан избор за множество компании и проекти.

Как протича нашият курс?

Целта на нашия курс по Python е да Ви предостави основните знания и умения в програмирането с Python. Ние се фокусираме не само върху теоретичния материал, но и върху практическите умения. Заедно ще работим върху реални проекти и задачи, които ще Ви помогнат да научите как да решавате реални проблеми с помощта на Python. Преподавателите ни са професионални програмисти с богат опит в индустрията и ще Ви предоставят ценни съвети и насоки за успешното развитие на кариерата Ви като Python програмист.

Какво ще научите при нас?

  • Основи на програмирането: Програмирате в Python и научавате как да решавате прости задачи.
  • OOP, Git и всичко необходимо за започване на успешна кариера като Junior Python Developer.
  • Структури от данни и алгоритми: Изучавате различни типове данни и структури за съхранение на информация и алгоритми за манипулацията им.
  • Уеб разработка с Django: Въвеждаме Ви в уеб разработката с един от най-популярните уеб фреймуърци – Django.
  • Как да се подготвяте и представяте отлично на интервюта, за да си намерите работа в най-добрите компании.

Кога и къде се провеждат уроците?

Курсът протича в рамките на 2 месеца, като учебните занятия са два пъти седмично по 3 учебни часа от 19:00 часа ОНЛАЙН през zoom платформата. За записвания или въпроси използвайте нашата контактна форма или се обадете на +359 883 27 27 03!

Записване за курса

Тагове: