23 април, 2024

Ние сме Devexperts, международна FinTech компания, която разработва софтуер и консултира клиентите си от 2002 г. насам. Нашият екип от повече от 700 експерти в създаването на финансов софтуер предоставя висококачествени B2B продукти, използвайки първокласни технологии.

В работата си ние се стремим към съвършенство и иновации. За да развием професионализма на служителите си, и да бъдем винаги в крак с най-новите технологии и методи, създаваме общност за обмен на опит и идеи.

Ние говорим 

За да допринесем за глобалната ИТ общност, стартирахме редовни технологични срещи dxTechTalk. Основната идея на тези събития е споделянето на знания в рамките на общността и изграждането на мрежа от тех ентусиасти.

Типичната среща dxTechTalk е неформална вечерна среща с технологични презентации и разбира се, време за приятни и ползотворни разговори след това. Подготвяйки събитията внимателно избираме темите, стараейки се, с помощта на лекторите, да подготвим интересно и полезно съдържание. По правило техническата част е панел от двама говорители: гост-експерт и един от нашите топ служители.

След първия старт през 2019 г. dxTechTalk разшири присъствието си в четири държави: България, Португалия, Турция и Грузия. Географията ни продължава да се разраства заедно с компанията.

По време на COVID поставихме на пауза офлайн събитията си и преминахме към онлайн уебинари. Тази година сме щастливи да възобновим дейностите си на живо и вече сме домакини на три срещи, посветени на frontend разработката, мобилните технологии и QAOps практиките. До края на 2022 г. планираме още повече дейности в София, така че ако сте почитатели на висококачествено технологично съдържание и искате да разширите мрежата си, присъединете се към нашите събития през линка тук.

dxTechTalk използва всички налични канали, за да обучава и събира заедно талантливи тех ентусиасти. Освен физическите събития, dxTechTalk провежда безплатни уебинари, публикува технически статии, допринася за отворения код и си сътрудничи с местните ИТ общности. Така че всеки може да се присъедини към нашите инициативи, независимо от местоположението си.

Нас ни е грижа 

Макар да получаваме отлична обратна връзка за организацията на нашите дейности, никога не забравяме, че зад всеки dxTechTalk стои упорит труд. Тъй като смятаме служителите си за най-важната ни инвестиция, подкрепяме и обучаваме всички служители, които искат да подобрят уменията си за публично говорене и презентиране, организирайки различни обучения и дейности.

Speakers’ club

Този ексклузивен вътрешен 2-месечен курс подобрява уменията за публично говорене на служителите и подготвя професионални технически презентации. Работим по всички проблеми, с които презентаторите обикновено се сблъскват, от писането на лекциите и сценичните трепети до ангажирането на аудиторията и дизайна на презентацията.

“Speakers’ start” и “Kitchen Talk”

Служителите ни могат да „опипат почвата“ на нашите вътрешни ораторски събития, за да използват на практика знанията, които получават от курса на “Speakers’ club”.

В “Speakers’ start” те могат да споделят своя професионален опит, казуси и идеи, свързани с работата. За дискусии по неработни въпроси въведохме Kitchen Talk, където ораторите могат да разкажат на колегите си за своите хобита или други неща, които ги интересуват.

100% онлайн, това е удобен начин да се пробвате като лектор, да споделите нещо, което ви вдъхновява, да направите презентация и да получите обратна връзка от колегите си.

Работим заедно 

Общността не се върти само около инициативите на Devexperts. Ние активно участваме в конференции, спонсорираме местни професионални събития и сме домакини на гостуващи събития във всички наши локации. Гордеем се с нашия уютен офис в София, където всеки гост-лектор може да се наслади на напълно готово оборудване, вдъхновяваща среда и страхотна аудитория.

Искате да се присъедините към нас като експерт, да разширите мрежата си и да преминете на следващото професионално ниво в областта на финтех? Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager