20 април, 2024

Приложението за мобилно банкиране на УниКредит Булбанк, вече е налично и в AppGallery – магазина за мобилни приложения на Huawei, който попада в Топ 3 на магазините за мобилни приложения в света.

Булбанк Мобайл е приложение за мобилно банкиране, което посреща банковите нужди на своите клиенти – от вход чрез биометрични данни (с пръстов отпечатък или лицево разпознаване), през наличието на цялата финансова информация за ползваните продукти в банката, до възможността за персонализиране чрез настройка на различни известия. Кандидатстване за потребителски кредит също е възможно през апликацията, както и международни преводи.

Приложението разполага и с вграден дигитален портфейл, който позволява плащане на ПОС терминал директно със смартфон за моделите от сериите на Huawei. Дигитализирането на картите става с няколко клика. Мобилното приложение е и най-бързият и лесен начин да станете клиент на банката и то без посещение на физически клон – необходимо е само да свалите приложението и да следвате стъпките.

Приложението за онлайн банкиране вече има над 550 000 активни потребители (както физически лица, така и бизнес клиенти), които ежедневно използват неговите функционалности.

Тагове: , , ,
Editor @ DevStyleR