23 септември, 2023

Кампанията Dive into Dev, вдъхновена от приключенския дух и културата на компанията, започна на 30 май в цяла България

Paysafe, водеща специализирана платформа за плащания и една от най-големите софтуерни компании в България, организира първа по рода си кампания, предизвикваща приключенския дух на програмисти от цяла България. За да покаже предимствата на родното Черноморие, както и чара на морската ни столица през летния сезон, Paysafe ще даде възможност на софтуерни специалисти от цялата страна да влязат в надпревара за търсене на подводно съкровище през месец юли в района на Варна. Това е първата подобна инициатива на компанията, провокирана от желанието за среща с талантливи и авантюристично настроени програмисти, които да станат част от Paysafe.

ИТ специалистите могат да подадат своята кандидатура за участие до 4 юли 2022 г. на линка тук. Чрез специална механика, жури, състоящо се от петима представители от Paysafe, ще отсее петнадесет кандидати. Избраните ще спечелят билет за уикенд изживяване във Варна и ще имат възможността да вземат със себе си един придружител, с когото да споделят морското преживяване.

Лятната кампания на Paysafe е естествено продължение на предишни смели проекти, в които търсенето на кодове и решаването на загадки е в основата на забавлението и споделянето на страстта към професията. Компанията има над 1400 служители в София и Варна, които са основен двигател за развитието на глобалния бизнес в областта на онлайн разплащанията.

Селектираните участници в кампанията “Dive into Dev” ще могат да се гмурнат в предизвикателството по намиране на скрито съкровище във водите на Черно море, да се срещнат с екипа на Paysafe и да се забавляват заедно в рамките на парти уикенд във Варна през месец юли. При интерес, избраните участници ще получат допълнително възможност да вземат участие в процеса на подбор в компанията, пропускайки първата стъпка от него и минавайки директно към среща с екипа.

Ако и ти си софтуерен специалист, който търси смели предизвикателства, включи се в кампанията на www.paysafe.com/diveintodev 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager