20 април, 2024

Codefresh пусна своята платформа за доставка на софтуер „Codefresh Software Delivery Platform CSDP“, която доставя набора от инструменти на Argo, включително работни потоци, събития, компактдиск и стартирания, в една платформа.

Всъщност Argo е проект с отворен код, който Codefresh поддържа. Проектът предлага инструменти за стартиране на работни потоци и управление на проблеми в Kubernetes.

Платформата за доставка на софтуер Codefresh предлага подробна информация за внедряване и анализи в различни среди и внедряване чрез централизиран потребителски интерфейс.

Разиел Табиб

Други предимства на платформата включват внедряване на проследими изображения, вградени оптимизации на скоростта на конвейера, гъвкаво споделяне на ресурси и централно управлявано управление на различни версии. Разиел Табиб, главен изпълнителен директор и съосновател на Codefresh, отбеляза:

„Инструментите от корпоративен клас за Argo – изградени върху най-добрите практики на GitOps – позволяват по-бърза доставка на софтуер и по-гладка, мащабируема автоматизация на DevOps. Tова е от решаващо значение за бизнес успеха на нашите клиенти, тъй като им дава ясно конкурентно предимство на пазара. CSDP позволява на нашите клиенти да правят иновации по-бързо и да внедряват софтуер по-често, надеждно и уверено.”

Клиентите също имат достъп до управлението на сигурността, което отговаря за цялата комуникация от клъстери чрез защитени връзки на защитна стена, без да са необходими ad hoc разрешения за сигурност.

Codefresh

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International