20 април, 2024

Константин Конов, който до момента заемаше длъжността управляващ директор на Бош Инженеринг Център София (ECS), поема поста главен изпълнителен директор и ще бъде представител на Роберт Бош за България. Конов ще ръководи следните подразделения на Бош в страната: Автомобилно оборудване, Термотехника, Електроинструменти, Сградни технологии и Инженеринг Център София.

Михай Болдижар, който беше отговорен за управлението на бизнеса на Роберт Бош на българския и румънския пазар, остава на позицията вицепрезидент. Той Отговаря за региона на Румъния и България.

Томас Мец, до момента изпълняващ длъжността управляващ директор на Бош Инженеринг Център София, поема и координацията с останалите Инженерингови центрове в рамките на Група Бош, заедно с управлението на Центъра.

Динко Русев, инженеринг директор на Центъра, продължава да отговаря за разрастващото се портфолио от проекти и продукти на Бош Инженеринг Център София, както и за управлението на дейността на инженерните отдели, които имат все по-ключова роля в рамките на Групата.

Константин Конов, Томас Мец и Динко Русев са част от Борда на директорите на Роберт Бош в България.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor