29 април, 2024

Microsoft и SAS  започват да работят в по-тясно сътрудничество и в България. Целта е ускоряване на цифровата трансформация на предприятията и на стратегията им за развитие на пазара в страната.

SAS и Microsoft ще предоставят вертикално интегрирани бизнес решения на своите клиенти в различните индустрии. Идеята е да улеснят  управлението на данни, както и  да автоматизират процеса на генериране на информация, представяйки я по разбираем начин на всички ръководители на организацията. Янис Папацирос, регионален лидер на SAS за Гърция, Кипър, България, сподели:

„Във време на динамична бизнес среда, ние подкрепяме нашите клиенти по пътя на трансформацията. Движим се уверено, въз основа на бързи и точни решения и същевременно намаляваме разходите, чрез технологията на автоматизация. Сътрудничеството с Microsoft помага на нашите клиенти да постигнат желаните резултати по-бързо, да гарантират тяхната мащабируемост и значително да намалят времето за преход на пазара, като по този начин ги подготвя за бъдещето!“

Сътрудничеството се основава на интегрирането на SAS решения и платформа SAS Viya в облачното решение на Microsoft, което осигурява на предприятията безпроблемно изживяване в облака, с по-бърз, разширен и по-лесен достъп до SAS решения.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor