20 април, 2024

JK Tech излъчва своето Smart Dairy Solution в Обединеното кралство и Европа.

JK Tech Smart Dairy Solution е корпоративна платформа за млекопреработвателната индустрия. Компанията организира уебинар, свързан с млечни продукти, който ще се проведе на 2 декември 2021 г. Целта е да бъдат представени ползите от внедряването на технологията в млечната индустрия.

Интелигентното решение е изградено в платформата SAP S/4HANA. То предлага шаблонни и предварително конфигурирани решения на купуващите млечни продукти. Smart Dairy Solution дигитализира веригата за доставки на млечни продукти, като прави компонентите на млякото проследими от фермата до масата. Това е интегрирано решение, предназначено да помогне на организациите да предвидят, очертаят и внедрят решение от световна класа, гъвкаво производство, продажби, верига за доставки и добро качество на млякото за организацията. Durgesh Verma, вицепрезидент SAP & Dairy Center of Excellence, JK Tech, коментира:

„Решението JK Tech Smart Dairy помогна на повече от 10 мандри да ограничат времето си за обработка, разходите и риска с до 45%. Нашето интелигентно решение за млечни продукти безпроблемно свързва различни процеси и помага на специфични организации да дадат възможност на водещите в индустрията практики, като същевременно използват съществуващите си инвестиции за ускоряване на дигиталната трансформация по цялата верига на стойността.”

Dairy Center of Excellence има опит във внедряването на JK Tech Smart Dairy Solution в повече от 10 мандри, с опита на своите над 40 консултанти. Чрез своето интелигентно и автономно Smart Dairy решение, потребителите получават информация за произхода на млякото, фермерите получават видимост на продукта, а производителите получават пълна картина за осигуряване на стандарти за качество, с обобщаване на данни в реално време.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor