19 април, 2024

По-рано тази седмица, в туит, основателят и главен изпълнителен директор на Discord Джейсън Ситрон, сподели изображение на крипто портфейл MetaMask, интегриран в потребителския интерфейс на Discord с текст „вероятно нищо“ – стенографски език в пространството NFT (Незаменим токен). Той контекстуализира предишния туит в сряда вечер, отбелязвайки, че Discord няма „текущи планове“ да интегрира крипто портфейли в своето приложение

Платформата признава, че наистина е проучвала активно по какъв начин блокчейн технологията може да допълни вече съществуващата си мисия. Въпреки това екранната снимка е само предварителен макет на това как може да изглежда интеграцията на крипто портфейла. Тъй като Discord преосмисля как най-добре да запази ценностите си в съответствие с общностите, изградили оживени домашни бази въз основа на платформата, се налага част от процеса на работа да бъде замразен.

Междувременно потребителите изразиха притеснения, че интегрираните крипто портфейли само биха изострили разпространените крипто измами в платформата.

Пояснението на Ситрон ясно показва, че Discord се вслушва в общността си. Въпреки че много проекти на NFT наричат ​​сървърите на платформата дом, гласовита част от потребителската база на Discord очевидно не иска компанията да докосва крипто бизнеса с 10-футов стълб.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor