25 април, 2024

Бош Инженеринг Център София обяви началото на Bosch ECS Career Camp – програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която съчетава придобиването на фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

Програмата за обучение на софтуерни инженери Bosch ECS Career Camp дава възможност за придобиване на задълбочени знания и умения за работа с най-съвременните софтуерни технологии за автомобилната индустрия. Участието в Bosch ECS Career Camp дава шанс за професионално развитие и кариера и е безплатно. Сред основните приоритети на Бош Инженеринг Център София са инвестицията в образование и развитие на млади таланти в IT сферата.

Инженерната академия включва поредица от лекции на професионалисти от екипа на Бош Инженеринг Център София, които ще подготвят обучаващите се за техния кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни аутомотив технологии. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения. Така Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и тулове, които трябва да се познават, за да се създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

Програмата за обучение на инженери е структурирана в три направления:

  • Програмиране с Embedded C
  • Програмиране с Embedded Modern C++
  • Усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери

Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените
кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г. и продължителността на курсовете е четири месеца.

След успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

Центърът следва стратегия на подкрепа за образованието, професионалното развитие и ориентация на младите хора в България, както и за създаване на среда и повече възможности за придобиване на нови знания и умения чрез иновации и технологии.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR