19 април, 2024

Деб Гудкин – самият изпълнителен директор на FreeBSD Foundation зае основната сцена на тазгодишния OpenFest 2021 на 14 август 2021 г. (събота) с лекция, наречена “Приемете FreeBSD, за да позволите на вашите иновации да се издигнат“. По време на тази лекция тя описа как работи FreeBSD проектът и как може всеки да допринесе за него. Деб също така разкри част от разликите между FreeBSD и Linux, и посочи някои от причините, поради които отделни лица и компании трябва да използват FreeBSD.

Деб Гудкин е изпълнителен директор на FreeBSD Foundation. Деб е във фондацията от август 2005 г. Тя има повече от 20 години опит в областта на маркетинга, продажбите и разработването на устройства за съхранение на данни. Деб е получила MSEE от университета в Санта Клара и бакалавърска степен от Калифорнийския университет, Сан Диего. В свободното си време тя обича да тича и да се разхожда. Стреми се да прави всичко, което я отвежда извън дома й.

Цялото интервю с Деб Гудкин може да прочетете на английски език в нашето международно издание DevStyleR.IO като последвате линка тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,