20 април, 2024

Днес е последният ден за участие в двете Водещи Европейски Състезания за иновации в областта на сателитните данни – Copernicus Masters и Galileo Masters.

Copernicus Masters нареждат своето глобално иновационно състезание в челните редици на използването на данни от наблюденията на Земята (EO). Copernicus Masters награждават иноватори, насърчаващи нови решения и концепции, които показват ползите от европейските услуги на Коперник за нашето ежедневие.

Galileo Masters е глобално състезание за иновационни състезания за нестандартни решения, използващи данни от сателитна навигация. От април нататък, с подкрепата на нашата глобална космическа мрежа от повече от 89 партньори, ние търсим най-добрите GNSS решения и бизнес казуси в областта на селско стопанство, здравеопазване, киберсигурност, околна среда.

Не пропускайте възможността да станете част от двете водещи европейски състезания за иновации в областта на съптниковите дании и да спечелите една от атрактивните награди предоставени от България като партньор на състезанията!

Присъединете се към състезанията от тук:
Galileo Masters – https://galileo-masters.eu/apply/
Copernicus Masters – https://copernicus-masters.com/apply/

Вижте повече за специалните награди, предоставяни от България като страна партньор:
Награди за Galileo Masters: https://galileo-masters.eu/galileo-prizes/galileo-prize-bulgaria/
Награди за Copernicus Masters: https://copernicus-masters.com/copernicus-prizes/copernicus-prize-bulgaria/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,