28 март, 2023

Търсите лаптоп, който отговаря на нуждите ви от бързина, надеждност, удобство и функции за сигурност? Мобилните работни станции от серията ThinkPad са полезен актив за всеки бизнес, който цели да предостави на служителите си първокласни машини за работа от офиса или от удобството на дома. Техните иновативни дизайни предлагат ключови бизнес решения, които позволяват на компаниите да увеличат производителността, като същевременно намаляват общите разходи за бизнеса.

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА БАЛАНСИРАНА ЦЕНА

ThinkPad позволява на потребителите си да извлекат максимума от инвестициите си, да получат оптимизираната производителност и потребителското изживяване, което заслужават – всичко това на едно място. Работните станции от серията ThinkPad Р предлагат отлична мощност на цената на настолен компютър.
Един от най-емблематичните лаптопи от серията – 15.6-инчовият ThinkPad P1 Gen 3, снабден с 8-ядрения 10-то поколение Intel® Core™ процесор и с най-актуалната NVIDIA® Quadro® видеокарта, е символ на мощност и удобство в ежедневието. Той, както и останалите модели от серията, са тествани за ефективна работа и си служат безпроблемно с всички ключови софтуери като AutoCAD®, CATIA®, Creo® и множество други. ISV сертификацията гарантира, че когато си купите мобилна работна станция ThinkPad Серия P, със сигурност ще се справите с нуждите и изискванията на вашия бизнес.

ОТЛИЧНИ ТВОРЧЕСКИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ЗАВЛАДЯВАЩИ ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Ако търсите подобрени възможности за изпълнението на мащабни творчески проекти, то лаптопите от серията P са за вас. Те разполагат с нов режим, който осигурява максимална производителност и възможност за цялостна персонализация и конфигурация. Отличен пример за това е ThinkPad P17, с неговия 17-инчов UHD дисплей с Dolby Vision HDR, Intel® Xeon процесор и отличителната NVIDIA® Quadro видеокарта, които предоставят максимална ефективност на творческите екипи. Дисплеите на мобилните работни станции от серията P са идеални за професионалисти, работещи с графични цветове или задълбочени аналитични задачи, благодарение на широката цветова гама. Един от най-подходящите лаптопи за целта е 15.6-инчовият ThinkPad P15, с избор между мощните Intel® Xeon® или 10-то поколение Intel® Core™ процесори и отличната NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 графична карта, която предоставя подобрени графики с предварително калибрирана точност, позволяват на потребителите да работят без усилие върху различни взискателни задачи.

КОМФОРТ И ЛЕКОТА

Лаптопите ThinkPad са едни от най-леките и удобни мобилни работни станции. Освен това притежават и отлична издръжливост. Един от най-отличителните модели на серията – ThinkPad P14s, най-леката мобилна работна станция на Lenovo, притежава изключително дълъг живот на батерията до 15 часа. Тя е тънка едва 17,9 мм и тежи до 1,47 кг. Въпреки лекотата и удобството, със своя 10-то поколение Intel®Core процесор и про- фесионалната видеокарта NVIDIA®Quadro® плюс, този компактен лаптоп гарантира да се справи с всички ежедневни задачи, независимо дали изпълнявате архитектурни задания, произвеждате висококачествени аудио файлове или работите в друга индустрия.

LENOVO PREMIER SUPPORT

Lenovo предоставя възможност на организациите да намалят разходите си за ИТ поддръжка като за целта създават Lenovo Premier Support. Чрез него потребителите разполагат с директен достъп до елитните инженери на бранда и получават незабавно отстраняване на неизправности и усъвършенствана хардуерна и софтуерна поддръжка. Premier Support от Lenovo служи за управление на рутинните ежедневни задачи и позволява на бизнеса да намали броя на ИТ персонала си, както и да подобри ефективността в отдела.

СИГУРНОСТ

Mисията на Lenovo e да предостави на потребителите максимална сигурност и удобство чрез иновативното портфолио на ThinkShield. В него е включен отпечатък с MOC, най-сигурният пръстов отпечатък, съществуващ в момента. С него потребителите могат да бъдат спокойни, че устройството им съхранява на сигурно място най-важните им проекти. Мобилните работни станции от портфолиото на ThinkPad използват специална BIOS система за контрол на USB портовете, което допълнително допринася за увеличаване на физическата сигурност. А Lenovo WiFi Security – единствената по рода си WiFi точка на достъп, която уведомява потребителите при свързване към ненадеждни публични мрежи, гарантира, че потребителите могат да работят навсякъде, без риск да компрометират компанията и личните си данни. Целта на Lenovo е клиентите да получат възможно най-голяма възвръщаемост на инвестициите си. Избирайки лаптоп от мобилните работни станции на Lenovo, вие се доверявате на глобален технологичен лидер, доказал се в над 160 държави и с продажби, достигащи до 45 млрд. долара.

Повече за мобилните работни станции от серията P можете да разберете на сайта на: Lenovo: https://www.lenovo.com/bg/bg/laptops/thinkpad/p-series/c/p-series.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author