24 април, 2024

Logitech G представя нов лек хедсет – Logitech G335 Wired Gaming Headset, свеж и нов модел геймърски слушалки.

С тегло от 240 грама геймърският хедсет Logitech G335 е един от най-леките на пазара. Използващ подобен дизайн на награждавания безжичен модел от цветната колекция G733, G335 е с по-тънък профил и повишен комфорт. Той включва настройваща се лента за главата, която обира вибрациите и наушници от мек плат, които се напасват към главата на играча за продължителен комфорт при всякакви начини на игра.

Наличен в черно и бяло със съответстващи обръщащи се ленти за главата, Logitech G335 е очакваното допълнение към ярката колекция от геймърско оборудване, която е забавна, цветна и експресивна. Като част от концепцията за миксиране и комбиниране с наличните продукти от цветната колекция това ново допълнение дава на геймърите повече възможности за персонализиране на тяхното пространство. G335 ще бъдат съвместими с наличните цветни ленти за глава и веселите покрития за микрофон.

Logitech G335 Wired Gaming Headset включва лесни “plug and play” възможности, които позволяват използване с всяка геймърска платформа посредством 3.5 мм аудио жак. Геймърското качество на звука, вградените контроли, потенциометърът за настройка на силата на звука, разположен директно върху слушалките и заглушаващия се при повдигане микрофон позволяват на геймърите да изразяват себе си в игрите без всякакво разсейване. G335 е Discord Certified за кристално ясен звук и чистота при комуникация.

За повече информация посетете уебсайта или блога на Logitech.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author