25 април, 2024

През изминалата седмица МM Solutions обяви най-новата си инициатива – MMS BrainTech. С нея екипът на компанията се стреми да фокусира вниманието на общността върху ролята на алгоритмите в развоя на софтуер за вградени камери.

Сесиите ще се състоят в централата на компанията, в ограничен кръг и при спазване на всички мерки за безопасност. Темите са както следва:

  • “Електронните камери днес: ползата от гигахерците” / 17 юни, 18.30 ч. / https://bit.ly/3v7SKVe
  • “Изображения – филтрация и пирамидална декомпозиция” / 22 юни, 18.30ч. / https://bit.ly/3pzip8p
  • “Разпознаване на хора и AI в камерите на MM Solutions” / 29 юни,18.30ч. / https://bit.ly/2SlpuNA

Презентатори в сесиите са hands-on експерти от екипа на компанията. Специален гост на първата сесия с алгоритмична беседа ще бъде и проф. Красимир Манев.

В рамките на инициативата ще се проведе и мини-алгоритмичен турнир, в който по желание могат да се включат всички участници. Най-добрите решения ще бъдат наградени по време на третата сесия.

Запазете мястото си за сесиите от MMS BrainTech, като се регистрирате на линковете към всяка от тях. Образователните проекти на MM Solutions са от ключово значение за растежа на компанията в страната. Проведените до момента над 15 обучения в различен формат и на различна тематика са основен източник за нишова подготовка на професионалисти в сферата, като в момента над 30% от служителите на компанията са били част от тях.

Желанието ни да споделим опит и да покажем част от работата ни, породи идея за MMS BrainTech. Ще се радваме да посрещнем в офиса ни съмишленици и да предизвикаме интерес към алгоритмите и AI”, споделя София Медникарова, мениджър „Човешки ресурси“ в компанията.

От края на 2019-а компанията разполага и с втори екип в Пловдив, където ще фокусира усилията си през следващите месеци.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author