26 април, 2024

NETELLER, специализираната платформа за разплащания на Paysafe, обяви старта на новата си лоялна програма Knect. Услугата е достъпна в над 100 държави, сред които и България, като целта ѝ е да предостави различни придобивни на потребителите, които плащат с дигиталния си портфейл NETELLER.

Ползвателите на NETELLER могат да събират точки при разплащания със своите дигитални портфейли или с предплатени карти Mastercard, които да заменят за електронни пари, отстъпки към партньори, подаръчни ваучери за водещи вериги магазини или за инвестиция в криптовалути чрез NETELLER Cryptocurrency Service. Периодично ще бъдат добавяни и нови услуги, от които потребителите да се възползват.

Клиентите на NETELLER ще трупат Knect точки при следните трансакции: депозити в портфейла, тегления, трансакции с криптовалута и трансакции с предплатени карти. Стартът на NETELLER Knect следва успеха на програмата за лоялни клиенти Skrill Knect, която беше пусната през ноември 2019 г. От тогава над един милион потребители са се възползвали от нея, като за периода са натрупани един милиард точки.

Радвам се, че именно Knect програмата на NETELLER стартира първа, защото тя е част от редица нови инициативи, които да поощрят лоялните ни клиенти. От днес всички потребители на нашите дигитални портфейли ще могат да се възползват от допълнителни награди при плащане със своя портфейл или с предплатена карта Mastercard. NETELLER Knect създава ползи не само за клиентите ни, но и за партньорите ни. NETELLER свързва бизнеса с милиони потребители по цял свят. Стремим се да работим с нови търговци и компании, за да доставим най-подходящите оферти на клиентите ни в точния момент,” споделя Лоренцо Пелегрино, изпълнителен директор на Skrill, NETELLER и Income Access в Paysafe.

Прочетете повече информация за програмата на NETELLER Knect.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author