16 април, 2024

Не пропускайте изданието ни „На Живо“, което ще се проведе днес от 15:00 ч. на Facebook страницата на DevStyleR! Специален гост е Божидар Божанов – Founder, CEO и Lead Architect на LogSentinel. С него ще разговаряме по темата „Технологична България: индустрии, развитие, посоки„. Бъдете с нас!

България е страна, която от гледна точна на инвеститорите представлява чудесна възможност за развитие на бизнес в сферата на технологиите и предлаганите технологични услуги. Множество световни конгломерати намират добра почва за опериране именно в страната, а това само по себе си е развило много ИТ сектора. Но как стои той в контраст с други сектори? Как се движи цялостно страната в своята дигитализация и какво сме направили до момента? Можем ли и как, да достигнем заветния и естонски модел?

На тези и още въпроси ще отговорим днес, 25 март от 15:00 ч. в поредното издание “На Живо” на DevStyleR, когато темата, обект на разглеждане, ще бъде “Технологична България: индустрии, развитие, посоки”. Бъдете с нас на живо на Facebook страницата ни и задавайте своите въпроси!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author