24 април, 2024

Екипът на DevStyleR търси да разкаже вдъхновяващите истории за дами от сферата на информационните технологии в специалния си проект #MarchChallenge.

Ако желаете да разкажете история за ИТ дама – приятел, колега или мениджър, единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас.

Ако желаете да разкажете за своя личен професионален път в сферата на технологиите – очакваме да ни пишете с нетърпение.

Идеята на проекта е да покаже значимостта и приноса на жените за развитието на технологиите, както и да насърчи компаниите от сектора да прилагат все по-осезаемо политика за равпоставеност.

С #MarchChallenge DevStyleR се включва в глобалната кампания #ChooseToChallenge, която има за цел да позволи на всеки да демонстрира своята позиция срещу предразсъдъците и неравенството, свързани с половете.

В проекта, който продължава до 31-ви март, могат да участват дами от всички нива и на всички позиции, работещи в сферата на ИТ – професионалисти, пряко свързани с разработката на софтуер, ръководители на екипи, мениджъри, ИТ експерти, учители, университетски преподаватели, научни работници, изследователи и др.

Очаквайте скоро и възможността да номинирате дами от ИТ сектора в класацията на DevStyleR, посветена на жените, избрали кариера в сферата на технологиите.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,