19 април, 2024

Не пропускайте поредното издание на рубриката ни „На Живо„, което ще се проведе на 04.03.2021 г. от 15:00 ч., а темата, обект на коментар, ще бъде „Тънката граница между продуктивността и бърнаута„. Наши специални гости ще бъдат Борислав Варадинов – DevOps Team Lead в HedgeServ и Силвия Куманова – C-level Business Transformation Consultant / Stress scientist в Somenso.

Бърнаута е все по-сериозно навлизаща в дневния ред тема, която компаниите не могат повече да пренебрегват. Продуктивността е най-доброто качество в един служител, но къде спира тя и стартира началния стадий на бърнаут?

Успешна работа, добра компания, чудесен екип и всичко върви в норма. Да си продуктивен е сред най-добрите усещания за един служител. Но от другата страна на границата стоят хроничният работен стрес, психическа, емоционална и физическа умора, безсъние, раздразнителност и проблеми с концентрацията на работното място. Хората, преживяващи бърнаут може да излязат трудно от неговата хватка и е от голямо значение симптомите да бъдат уловени навреме.

Бъдете с нас на 04.03.2021 г. от 15:00 ч., когато ще обсъдим темата “Тънката граница между продуктивността и бърнаута” на живо на нашата Facebook страница и задавайте своите въпроси!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author