18 април, 2024

Мобилната мрежа на VIVACOM отново беше отличена като най-бързата в Европа, отбелязвайки най-висок Speed ScoreTM – 92.55, базиран на строгите анализи на Ookla на инициирани от потребителските тестове в Европа, направени със Speedtest, похвалиха се от мобилния оператор.

Резултатите се основават на анализ за втората половина на 2020 г., като за периода са направени повече от 128 000 теста от над 42 000 уникални потребители в България.

Това е второто отличие за VIVACOM на европейско ниво, след като през септември 2020 г., операторът получи наградата за най-бързата мобилна мрежа в Европа, според изследване на Ookla за първото шестмесечие на изминалата година.

„Изключително горди сме с тази награда, защото тя е обективна и независима оценка за добрата работа, която вършим за развитието на мобилната си мрежа. Особено за тази 2020 година, която беше тежка за толкова много бизнеси и хора в целия свят. Ние работихме наистина интензивно, за да предложим висококачествени услуги на клиентите си и още повече възможности за общуване, работа и забавление в този труден период. Наградата показва висока оценка за нашите усилия и е доказателство, че се развиваме в правилната посока“, коментари Атанас Добрев – Главен изпълнителен директор на VIVACOM.

Според представители на компанията, по този начин VIVACOM затвърждава лидерството си не само в България, но и на целия континент, което е доказателство за ангажимента на United Group да инвестира в развитието на най-модерните мрежи и услуги на всичките си пазари.

Тагове: , , , , , , , , , ,