26 април, 2024

Мениджърският екип на топ компанията

Scalefocus откри ново офисно пространство за четвъртия си офис в България. През 2018 година във Варна беше открит самият развоен център, който компанията отвори у нас след офисите си в София, Пловдив и Бургас. Проектът по създаването на новия офис продължи около година, през което време пространството беше обогатено с най-модерното оборудване, 2 co-working пространства и възможности за така наречените stand-up работни станции, голяма зона за почивка и разпускане с различни опции за забавление и 4 зони за съвместна работа, провеждане на срещи и колаборации.

Стратегическото позициониране на компанията в морскaта ни столица продължава да бъде насочено към развитието на града, като в същото време подпомага бизнеса и засилва възможностите за силната IT общност там. Scalefocus стана официално и една от големите компании, подкрепящи тази кауза, като подписа Меморандум за сътрудничество и партньорство за реализиране на потенциала на Варна като Град на Знанието в инициатива организирана от Община Варна. В добавка към това, за компанията е много важно да осигури на своите служители модерен сборен пункт, в който, дори във времена, позволяващи иновативния модел на “работа отвсякъде”, служителите да разполагат с едно от най-добре изградените, уютни и светли места за работа, където да показват най-доброто, на което са способни в професионален план.

Новият офис е обогатен с най-модерното оборудване

Новият дом на варненския офис на Scalefocus заема целия трети етаж в една от най-иновативните сгради, на ул. Ян Палах 12.

Scalefocus залага на ускорена дигитална трансформация, чрез която от традиционна фирма в сферата на софтуерните услуги преминава към модел, предлагащ на клиентите си директни решения. Фокусът на компанията върху иновативните решения, носещи бързи резултати не е нов, но процесът по разработката на още такива се засилва все повече. Така клиентите и партньорите получават необходимата гъвкавост и добавена стойност, които пък водят до конкретни бизнес резултати. В същото време, посоката към поддържането на висок ръст остава и наскоро Scalefocus влезе в класацията Deloitte Technology Fast 500, отличаваща най-бързо растящите 500 фирми в технологичния, медийния и телекомуникационния сектор за Европа, Близкия Изток и Африка.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,