24 февруари, 2024

За поредна година Scalefocus влеве в престижната класация Deloitte Technology Fast 500, за най-бързо растящите 500 фирми в секторите технологии, медии, телекомуникации, науки за живота и енергетика за Европа, Близкия Изток и Африка.

От компанията изразиха радостта си, споделяйки, че това е прецедент най-вече, защото е изключително трудно големи компании да поддържат подобен ръст.

Много сме благодарни за доверието на нашите партньори и клиенти, както и за усилията на невероятния ни екип” сподели Пламен Цеков, съосновател и изпълнителен директор на Scalefocus. “Днес ние преминаваме през адаптация на бизнес модела ни към новите реалности на пазара и вярваме, че нашият опит и технологична експертиза ще е от решаващо значение както за правилната дигитална трансформация на нашите клиенти, така и за дългосрочното им позициониране на постоянно променящия се пазар. Този ръст е част от визията да бъдем най-иновативната софтуерна компания от Източна Европа”.

Deloitte Technology Fast 500 EMEA е обективна класация по сектори с фокус върху технологичната екосистема. Тя отличава компаниите, които са постигнали най-бързите темпове на растеж на приходите в Европа, Близкия Изток и Африка през последните четири години. В тазгодишния списък прави впечатление силното присъствие на финтех сектора – общият брой финтек компании в Deloitte Technology Fast 500 е 50 – тоест 10% от шампионите по ръст в региона са от тази сфера, като в топ 10 на класацията присъствието е със значителните 40%, включително първото (Revolut) и второто (OakNort) място.

Но добрите новини не застигат единствено Scalefocus, тъй като другите две български компании в класацията Deloitte 2019 Technology Fast 500 – Accedia и Botron Software Solutions.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Author