25 април, 2024

За пета поредна година Теленор дава начало на своята стажантска програма Hub by Telenor. Целта на програмата е да развива ключови умения у бъдещите професионалисти, като по този начин им даде сигурен старт в кариерното развитие и ги направи по-конкурентноспособни на пазара на труда. Общо 10 младежи ще получат шанса да заемат позиции в бизнес направления, като „Маркетинг“, „Търговия“, „Финанси“ и „Технологии“. Подборът на участниците вече стартира и желаещите могат да кандидатстват тук.

Стажът в Теленор е с продължителност от 12 месеца, като в това време младежите получават ценен практически опит като част от екипите на проекти, развивани в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант ще бъде изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях. Успешно завършилите програмата ще придобият ценен опит, който ще им послужи за професионална реализация в Теленор или с други работодатели. По време на стажа си, участниците в Hub by Telenor получават всички придобивки, достъпни за служителите на компанията.

Теленор е в топ 100 на най-желаните работодатели сред студентите в България, според проучването Graduate Survey 2020. То се провежда за четвърта поредна година в България и е международно, независимо проучване, измерващо предпочитанията на младите таланти за качествата, които трябва да притежава отговорният работодател.

Теленор стартира стажантската си програма за първи път през 2015 г. В Hub by Telenor до момента са участвали над 50 стажанти, повече от половината от които са назначени на постоянен договор в компанията след приключване на стажа.

Тагове: , , , , , , , , , ,