25 април, 2024

На заседание на журито, което включва членовете на Управителния и Контролния съвет на БАИТ, бяха отличени 12 учители от първо до трето място в категориите на конкурса Иновативен подход за преподаване, Най-добре посрещната учебна програма от ученици и родители, Технологични иновации, Мултиплициране на иновативните учебни решения. Журито реши да бъде присъдена и една поощрителна награда в категория Иновативен подход за преподаване.

Общият брой кандидатури, които бяха подадени в четирите категории на конкурса е 228. Най-много учители кандидатстваха в категорията Иновативен подход за преподаване – 87. За категории Най-добре посрещната учебна програма от ученици и родители – 33 кандидатури, Технологични иновации – 62 кандидатури, Мултиплициране на иновативните учебни решения – 46 кандидатури.

Имената на отличените учители ще бъдат оповестени на официална церемония в ТехноМеджикЛенд (в Тех Парк София), на 23.07.2020 г. от 13.00 ч. Предвид епидемиологичната обстановка в страната, ще бъдат поканени единствено отличените учители, спонсорите на конкурса, които ще връчат наградите и представители на медиите.

Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории ще бъдат наградени с парична награда от 1000 лв., осигурени от ТехноЛогика ЕАД, Дейта плюс ООД, CENTIO #Cybersecurity, VMware Bulgaria, Microsoft Bulgaria, както и продукт за защита на персонални компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безопасна работа online, списък с препоръки за безопасна работа от вкъщи и онлайн обучение на тема „Основни познания и практически насоки в сферата на киберсигурността“, осигурени от CENTIO #Cybersecurity, ваучер за посещение на курс по избор в ERP Academy от ERP Academy, ваучер за курс “Въведение в Agile и начини за приложение на Agile принципите в сферата на образование” от Би Толкс Аджайл ООД, пакет за професионално ориентиране на учениците, осигурен от Знам.бе.

На класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка от четирите категории ще бъдат връчени различни материални награди – настолен компютър Dell Vostro Desktop 3668 i5-7400, 4GB, 1TB SATA, Intel graphics, DVDRW, Ubuntu, 3Y NBD с монитор Dell 22 Monitor – P2219H – 4.6cm (21.5″), принтер HP LaserJet Pro M102a А4 от Контракс АД; 3D принтер Da Vinci и графичен таблет WACOM от Вали Компютърс ООД, продукт за защита на персонални компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безопасна работа online, списък с препоръки за безопасна работа от вкъщи и онлайн обучение на тема „Основни познания и практически насоки в сферата на киберсигурността“, осигурени от CENTIO #Cybersecurity, таблет VEXIA PORTABLET STRONGER CPU Intel Z8350, HD 10.1″ IPS, RAM 4GB, SSD 64GB, Windows 10, осигурен от Кейсием ЕООД, таблети Lenovo Yoga Smart Tab с калъф от VIVACOM, ваучери за посещение на курс по избор в ERP Academy от ERP Academy, ваучери за курс “Въведение в Agile и начини за приложение на Agile принципите в сферата на образование” от Би Толкс Аджайл ООД, пакет за професионално ориентиране на учениците, осигурен от Знам.бе

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,