23 април, 2024

Viber вече е с нов инструмент, който би трябвало да подейства доста позитивно на потреблението. Това стана, след като от компанията обявиха, че “Изчезващите съобщения” вече са активни и в България. Новата функционалност позволява на потребителите да контролират още по-добре споделената информация.

До този момент, функционалността бе достъпна единствено за т. нар. “тайни чатове”, а вече може да бъде използвана във всеки персонален 1:1 чат. Потребителите ще могат да задават брояч за изтриване на изпратените текст, снимки, видео или други файлове – от няколко секунди до минути, часове или дори дни. Тази опция се появява с цел затвърждаване на позицията на приложението, като едно от най-сигурните.

“Гордеем се с включването на “изчезващите съобщения” към индивидуалните 1:1 чатове. Активирани за първи път през 2017 г., като част от “тайните” чатове, с времето решихме, че подобна мярка за допълнителна конфиденциалност, включително изпращане на известие, когато получателят прави снимка на екрана на изчезващото съобщение, трябва да бъде интегрирана във всички чатове. Това е още една стъпка напред в това да бъдем най-сигурната платформа за комуникация в света,” сподели Офир Ейял, главен оперативен директор на Rakuten Viber.

Тагове: , , ,
Author