22 април, 2024

#ОставамВкъщи

VIVACOM увеличи скоростта на оптичния Интернет до 500 Mbps за всички клиенти на VIVACOM FiberNet. Така дори потребители на плановете с по-ниска скорост, ще могат да ползват по-бърза връзка с глобалната мрежа за работа и обучение от вкъщи, при наличие на техническа възможност.

Компанията е солидарна със своите клиенти за трудностите и промените в ежедневието им, предизвикани от  извънредното положение, свързано с коронавируса. Увеличаването на скоростта на интернета у дома ще даде възможност за още по-пълноценна работа, учене и забавление на всички членове на семейството.

Увеличаването на скоростта ще стане автоматично, без нужда потребителите да го заявяват или да предприемат някакви действия. То ще обхване всичките 27 града, в който компанията има оптична мрежа (Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Дупница, Казанлък, Кърджали, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Своге, Търговище, Шумен, Ямбол, Банско, Велико Търново, Разград, Русе и Хасково).

В допълнение, потребителите на домашен интернет VIVACOM Net в още над 150 по-малки населени места с мрежа, изградена по архитектурата FTTc (Fiber to the Curb) също ще се възползват от по-висока интернет скорост, която ще достигне до 100 Mbps, при наличие на техническа възможност.

Тагове: , , , , , , , ,