18 април, 2024

Astea Solutions е българска софтуерна компания базирана в София и водещ експерт в:

  • Софтуерното консултиране, анализ и проектиране
  • Разработката на специализиран софтуер и персонализирани технологични решения

Astea е създадена през 2006 г. с цел да насърчава топлата връзка между университета и бизнеса. Компанията обединява специалисти с аналитично мислене и стремеж към постоянно развитие. Ролите в Astea покриват целия спектър на софтуерната разработка

  • Разработчици
  • QA инженери
  • DevOps инженери
  • Софтуерни анализатори

За нас е характерно да работим по предизвикателни проекти, които ангажират въображението и налагат търсенето на точните решения сред многообразието от езици и платформи. До момента това включва работата с JavaScript, TypeScript, Ruby, Python, Swift, Kotlin, Java, Scala, Elixir и C#. 

Благодарение на тези здрави основи, Astea се налага като надежден технологичен партньор за своите клиенти от САЩ – компании от Fortune 500 като Barnes & Noble и Morgan Stanley, както и иновативни стартъпи като LiveList и Flatworld. Компанията си сътрудничи с много университети и е активна в разнообразни сектори, вариращи от финансови услуги до здравеопазване и образование.

Но разнообразието в Astea не спира до тук: приятелската атмосфера, гъвкавото работно време и различните фирмени бонуси позволяват постигането на по-добър баланс между личния и професионалния живот.

Astea също се гордее със собствени инициативи: Astea Conference и стажантската си програма. Вярваме, че споделянето на знания и опит допринасят за развитието на ИТ индустрията в България.

Тагове: