20 април, 2024

ХеджСърв е глобален, независим администратор, опериращ на фондовите борси. В България е ситуиран технологичният център на компанията, в който работят над 100 програмисти и ИТ специалисти. ХеджСърв оперира в гр. София от близо 10 години като от тогава се разраства точно както и самия град, прегръщайки модерната, технологична и дигитална култура, която процъфтява в региона. Офисът се намира в центъра на столицата, в чисто нова офис сграда със спираща дъха 360-градусова гледка към града и Витоша. Локацията е съобразена с местния градски транспорт и е на пешеходно разстояние от основните културни, развлекателни и търговски центрове.

Софийският офис е изцяло насочен към технологиите. В него може да откриете представители на всички технологични екипи – от мрежови и системни инженери до разработчиците на софтуер и екипите за поддръжката му. В офиса в София нашите екипи работят заедно, за да решават проблеми от особена значимост, и всичко това докато се забавляват и придобиват нови знания. Ние успяваме правилно да използваме всички различни технически умения на нашите експерти, за да проектираме и създаваме решения, които поддържат и подобряват нашия бизнес. Ще видите системен инженер, който работи заедно с разработчик на приложения, за да автоматизират билда за желаните платформи и да се погрижат, че приложението има вграден мониторинг за производителност.

Като част от нашата глобална организация, хората в нашия офис в София ежедневно общуват с колеги от другите ни офиси в Ирландия, САЩ, Австралия, Люксембург, Каймановите острови и Полша. 

От своето създаване офисът на ХеджСърв в София е в процес на растеж и постоянно развитие. Ние се ангажираме да продължим тази тенденция, като наемаме топ таланти и им предоставяме нужната подкрепата, за да се развиват заедно с компанията и да се превърнат в нашите бъдещи мениджъри. Благодарение на хората тук успяхме да изградим фирмена култура, която възнаграждава резултатите и осигурява баланса между професионалния и личния живот, необходим на всички за успех. 

В ХеджСърв предлагаме уникални професионални възможности за софтуерни инженери и специалисти по информационни технологии. 

Технологичната общност в София е динамична и разрастваща се и нашите хора са горди да бъдат част от нея. Участваме и спонсорираме множество локални технологични конференции като наш дълг към развитие колегите ни и на общността като цяло. Работим с различни академии за обучение, от преподаване в тях до менторство, споделяне на добри практики и успешно наемане на техните студенти. Това е и ще продължава да бъде основен приоритет за компанията през следващите години.

Тагове: