20 април, 2024

На 5 ноември в галерия “Сан Стефано” ще бъдат обявени резултатите от направената анкета на DevStyleR “Заплатите в софтуерния бранш”. Освен това, мероприятието ще бъде съпоставено с дискусионен панел, в който ще вземат участие някои важни за българския ИТ сектор личности с дългогодишен опит. 

Анкетата предизвика интерес сред ИТ обществото, като нейната цел бе да служи като придружаващ фактор в нашето национално проучване от новия трети брой на списание DevStyleR с теми – “Пазарът на ИТ кадри от А до Я” и “Другата технологична България”. 

На 5 ноември, в периода между 18:30 и 19:00 ч. ще очакваме пристигането на нашите гости, след което ще стартира програмата. Освен обсъждане и коментар на резултатите от анкетата и теми, касаещи трудовите условия в софтуерния бранш, ще обявим и участниците, спечелили нашите награди, сред които: лаптоп Acer Nitro 7, клавиатурата ROCCAT Horde Aimo, включваща и mousepad, книги, тениски и билети за присъствие на най-големите IT конференции на Балканския полуостров, както и сладкиши от Cheesecakers

Освен това, ще имате възможността да се сдобиете безплатно с нашия нов брой №3! 

Заповядайте!

Тагове: , , , , ,
Author