27 април, 2024

Националната анкетата на DevStyleR “Заплатите в софтуерния бранш” успя да достигне до забележително количество хора и предизвика сериозен интерес, както сред бизнес средите, така и сред софтуерните разработчици. След двумесечния ѝ живот идва време за финализиране на резултатите и поради тази причина DevStyleR обявява 20.10.2019 г. за последен ден за гласуване.

Но тъй като нещо толкова важно няма как да мине без шум, нашата медия организира събитие, на което официално ще бъдат обявени резултатите. То ще се проведе на 31 октомври, а мястото и часът ще бъдат споделени допълнително. 

Все още има време за гласуване, затова не се колебайте и се включете в националната анкета-проучване “Заплатите в софтуерния бранш”

Не забравяйте, че с участие в проучването, което ще дефинира условията на труд в ИКТ сектора в България, имате възможност да спечелите една от многото ни награди, сред които: лаптоп Acer Nitro 7, клавиатурата ROCCAT Horde Aimo, включваща и mousepad, книги, тениски и билети за присъствие на най-големите IT конференции на Балканския полуостров, както и сладкиши от Cheesecakers

Тагове:
Author