16 април, 2024

Искате ли да съчетаете високите скорости с добра кауза? Искате ли да получите съвети по безопасно и успешно шофиране от топ шампионите на България?

Ние от DevStyleR ще дадем по един билет за участие на 3-ма млади, начинаещи или бъдещи програмисти – ученици и студенти  в картинг състезанието на сезона. Това е уникална възможност да бъдат част от отбора на DevStyler и да имат за свой ментор някой от ключовите ни знакови личности – рали шампионите на България Крум Дончев и Димитър Илиев, рали пилотите Даниел Попов и Денис Станчовски, европейският шампион по СуперМото Ангел Караньотов, ултрамаратонецът Краси Георгиев или неврохирургът и моторист Асен Цеков.

Те ви очакват! А вие готови ли сте?

За да спечелите участие в #SpoDari DRIVE е нужно да споделите като публикация на своята стена събитието във Фейсбук по атрактивен начин и/или активно** да разпространите информация за събитието. Жури съставено от членове на екипа ни ще избере най-добрите предложения.

Големите победители ще бъдат обявени на 8 април на страницата на DevStyleR!

Напомняме ви, че инициативата SpoDari и DevStyleR се обединяват в организацията на благотворително картинг състезание #SpoDari DRIVE за иновативни компании в подкрепа на Сдружение за деца с онкохематологични заболявания. Участниците ще подкрепят каузата за организиране на спортни събития за децата и тяхната подготовка за ежегодните “Игри за шампиони” в Русия. “Това е едно спортно мероприятие, което събира над 500 деца от различни държави, които се състезават в 6 дисциплини – тенис на маса, стрелба, плуване, бягане, шах и футбол. Българските герои всяка година се връщат с много медали за България”, разказа Теодора Арменкова от сдружението “Деца с онкохематологични заболявания”.

Повече за #SpoDari DRIVE можете да научите тук.

*DevStyleR смята, че е редно да подкрепи 3-ма програмисти в началото на кариерата им, които искат да дарят за състезанието, но нямат финансовата възможност да го направят.
** Тези от вас, които не ползват социалните мрежи могат да използват алтернативни начини за разпространение
Тагове: , , , , , , ,