24 април, 2024

На 14.12.2018 година от 18:30ч. в Клуб на пътешественика (ул. “Сердика” 19, София) предстои BarCamp Sofia vol. 3. Събирането се организира от tekom България – общност от практикуващи автори на техническа документация (tech writers) както и на хора с професионални интереси, свързани с техническа документация. Събитието е от отворен тип и е насочено не само към членове на tekom България, а към всички, които имат желание да присъстват и да се включат в дискусиите.

Какво е да бъдеш автор на техническа документация?

Организаторите на събитието споделят, че компетенциите на автора на техническа документация не винаги изискват изключителни познания в областта на конкретна технология, тъй като често по-ценни се оказват личните качества като любознателност, аналитично мислене, подход, опит и умения за правилна комуникация с екипите от разработчици, дизайнери, връзка с клиенти, маркетинг и ръководители на проекти и продуктова стратегия.

И ето защо са нужни събития от този тип! Ако вие обичате технологиите и работата към нови проекти, включете се в мийтъпа. Темите за дискусия са неограничени, а структурата на провеждане на обсъжданията е от unconference тип. Всеки от присъстващите може да предложи тема, която го интересува – от споделяне на знание след завършен проект до нова технология в услуга на авторите. Всеки на свой ред може да избере трак на обсъждане, към който да се присъедини и да допринесе с идеи или обмен на опит в дадената дискусия. BarCamp се провежда от общността всяка година и е неформална среща, на която networking частта е приоритет и безценно споделено преживяване!

Вижте повече за събитието и потвърдете участието си тук.

 

Тагове: , , , , , ,