19 юни, 2024

Световно признатите атлети – WRC пилотът Дани Сордо и планинският колоездач Андреу Лакондегай, се надпреварваха за бързина по живописните терени на Лоуса, Португалия. Докато се състезаваха двамата атлети отскачаха в зашеметяващи полети един над друг. Курсовете на двамата състезатели се припокриваха, като колата прескачаше над велосипедиста и обратно!

По време на оспорваната среща Сордо се спусна по рали трасето, а Лакондегай по стръмното байк трасе! Кой се движи по-бързо – състезател на две или на четири гуми?

След състезанието Лакондегай каза: “Дани беше като луд в колата. В първата напрегната ситуация, той трябваше много внимателно да вземе един остър завой и да си призная, не можех да повярвам. Човекът просто закова този завой! ”

Що се отнася до поведението на Сордо, Андреу каза: “Той е невероятен в това, което прави, мисля, че можем да видим и двете страни – тази на WRC колата и как той слиза надолу много бързо. Аз съм впечатлен от него, това, което прави, е невероятно. Винаги е хубаво да го виждаш как прави скокове и луди спускания.”

Е, кой мислите, че победи? Първенецът се оказа Дани Сордо!

Тагове: , , ,