19 май, 2024

На 3 септември от 18:30ч. предстои среща на Sofia Legal Hackers, която ще постави началото на ежемесечни срещи на общността.

Sofia Legal Hackers е общност от хора, интересуващи се от пресечната точка между право и нови технологии. Тази първа среща ще отбележи началото на новия  “сезон” на групата след кратка лятна почивка, както и ще бъде представени част от новите теми и формати, които предстоят от тази есен.

Вяра Савова, част от #SofiaLegalHackers сподели повече за предстоящата среща:

“Ще разкажем за новите серии от по-фокусирани събития, които ще започнат до месец, като ще се радваме на директната обратна връзка от присъстващите, които ще служат донякъде и като фокус група, благодарение на която ще валидираме идеите, над които работим в момента. Така че отправяме една широка покана към всички, интересуващи се от темата право и нови технологии – присъединете се към тази и следващи наши срещи и споделете практическите проблеми, с които се сблъсквате, както и темите, по които бихте искали да чуете експертно и мултидисциплинарно мнение, включително от експерти и практици в чужбина. Също така, елате и за да се запознаем на по питие и неформален разговор за дигиталните ни права.”

Всички желаещи могат да се присъединят към срещата, която ще се проведе в One More Bar.  

Тагове: , , , , , ,