20 април, 2024

Малко след като Apple официално обяви кога и къде ще проведе следващото голямо събитие, в Интернет вече се появиха снимки на продуктите, които се очаква да бъдат представени. Ивентът ще бъде на 12 септември и обещава три нови iPhone-а. 9to5Mac сподели очакваната визия на новите 5,8-инчови и 6,5-инчови OLED телефони, които вероятно ще бъдат наречени iPhone XS. (“TEN S”)

Според очакванията новият iPhone XS ще бъде с нова опция за златист цвят. Чрез FCC Apple сами издадоха, че златната версия на iPhone X се задава, но тя не е достъпна за покупка. На същото събитие се очертава да се представят и Apple Watch Series 4.

Ето и как се очаква да изглеждат новите устройства:

 

Най-голямата промяна е изцяло новият edge-to-edge дисплей. Отдавна се говореше, че Apple работи върху близо 15% по-големи дисплеи за двата размера на Apple Watch – слух, който се потвърждава в изображенията, с които 9to5Mac разполага Както се очакваше, Apple постигна тези размери, като драстично намали размера на панела около дисплея на часовника. В допълнение към това, можем да видим и една чисто нова визия за часовник, който може да покаже много повече информация, спрямо предишните модели. Също така на изображението се вижда ново разстояние между страничния бутон и цифровата корона, вероятно заради наличие на допълнителен микрофон. Цифровата корона и страничният бутон също изглеждат различно от тези на настоящите модели на Apple Watch.

Източник: 9to5Mac

Тагове: , , , , ,