19 май, 2024

Новият изпълнителен директор на DataArt България е Денис Юхно, дългогодишен специалист в областта на информационните технологии, с опит в компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems, Microsoft и др. Украинският експерт ще заеме мястото на досегашния изпълнителен директор Виктор Андонов, който се оттегля от поста, за да поеме нови ангажименти

Негов основен приоритет до края на годината ще бъде развитието на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на висококвалифицирани ИТ специалисти.  

В българския офис на DataArt има страхотни професионалисти, с които имах честта да работя през последната една година. С новия пост, който поемам, ще се постарая да привлечем още качествени кадри и да затвърдим имиджа на компанията като водещ разработчик на индивидуални софтуерни решения за клиенти от различни индустрии. Продължаваме процеса по наемане, така че – всеки, който има желание да работи при нас, нека не се колебае и да кандидатства“, коментира Денис Юхно.

Развойният център на международната компания у нас бе открит през месец октомври 2016 г., а в глобален план DataArt съществува от 1997 г. насам.

Тагове: , , , , , ,