29 май, 2024

Има толкова много канали в YouTube, че е възможно да загубим цял един живот, в продължително гледане на клипове. Разнообразието на видео споделянето е богатство, но е трудно да намерите точно откъде да започнете.

Ако търсите опитен изследовател или математик, искате да намерите нова джаджа или технология, която да си използвате или просто да научите как се правят интересни експерименти, този списък е за вас. Нашата цел е да ви представим няколко интересни и полезни канала.

engineerguy
Бил Хамак е специалист по химично и биомолекулярно инженерство от Илинойския университет. Той изследва света на инженерите. В канала му ще намерите множество предложения за колекциониране или просто как работят нещатата на практика.    

Computerphile
Това е канал за компютрите и всичко около тях. Съдържанието се фокусира върху проблемите, анализите и любопитните факти за системи, сървъри, софтуер, хардуер, от lock-pin технологии до root трикове в Linux. Анализаторите от Computerphile са базирани в Нотингамския университет.

Marques Brownlee
MKBHD създава ревюта на технологии и geek продукти. Той е интернет личност със специално отношение към аудио и мобилната технология.

ashens
Стюарт Клайв Ашън, известен със своя онлайн псевдоним Ashens, е британски комик и онлайн рецензент на различни продукти, които обикновено са видео игри, играчки и хранителни стоки. Артикулите, които той преглежда, често са с ниско качество или са лоши продукти от добре приети марки.

Тагове: , , , , , ,