25 април, 2024

Мусала Софт започна приемането на кандидатури за Learn from the masters 2018. Образователната инициатива е напълно безплатна, а записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г. Самият курс ще започне в средата на септември тази година и ще продължи до януари 2019 г.

Learn from the masters е мастърклас, предназначен за всички, които планират развитие в областта на информационните технологии. Участниците могат да бъдат както специалисти с базов опит, така и хора без опит в разработването на софтуерни решения, студенти в последните години на своите технически специалности. Програмата предоставя една стабилна основа за пътя към IT сферата, като включва обучение по езиците C, C++, C# и Java.

Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю.Успешно приключилите курса ще получат сертификати, а на подходящите кандидати ще бъде предложено да се присъединят към екипа на Мусала Софт.

В обучението ще се включват трейнърите Мирослав Маринов – софтуерен инженер и експерт обучения в Мусала Софт, както и Ангел Георгиев, лектор с 10 години опит и водещ на технически обучения.

Тагове: , , , , , ,