20 април, 2024

Българската аутсорсинг асоциация става домакин на най-важната годишна среща на лидерите в сектора. По време на тазгодишната конференция на едно място ще бъдат събрани над 200  водещи топ мениджъри и собственици на компании, които обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие. За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.

Дигиталната трансформация е във фокуса през 2018-та година. „Очаква се на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: „Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията? Какви са възможните сценарии за развитието й? Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера. Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни? Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции?“, коментира г-н Станимир Николов, част от БАА.

Основен лектор ще е Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан „скитащия проповедник на Интернет“. Той е е автор на бестселъри, журналист, автор на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен лектор и модератор на технологични форуми по целия свят. В последната си книга „Digital Transformation“ той описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни.

Събитието ще се проведе на 8 юни в хотел „Интернационал“, Златни пясъци под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на галата са Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании – БАСКОМ  и община Варна.

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,