20 април, 2024

Експертът Люба Илиева стана член на програмния комитет на SEETEST 2018 (South East European Software Testing Conference). Форумът ще се проведе в Белград, Сърбия на 27 и 28 септември 2018 г.

Директорът качество и телеком решения в Musala Soft стана член на журито на събитието и ще участва в оценяването на подадените кандидатури. Очаква се Musala Soft да бъде представена на конференцията и със свой лектор в областта на тестването.  Експерти от компанията вече са участвали в престижни международни форуми (EuroSTAR, UKSTAR, както и в предишни издания на SEETEST и др.) в различни държави в Европа.

Люба Илиева е професионалист със задълбочени технически познания и разнообразен опит в разработването на софтуер. Заемала е различни отговорни позиции – технически, насочени към клиента и мениджърски. Това й е дало възможност ефективно да анализира бизнес изискванията, да работи по различни бизнес вертикали, да координира активности по проекти, като осъществява връзката между бизнеса и техническите екипи.

Тя има богат опит с методологии за тестване и управление на проекти, V-Model, ISO и CMMI, включително е била SCAMPI (Standard CMMI Appraisal Method for Process Improvement) оценител. Люба Илиева е ISTQB сертифициран тест мениджър с доказан опит в създаването на тестови стратегии и методологии, които включват функционално тестване, интеграция, тестване на представянето и тестване на потребителското поведение.

South East European Software Testing Conference (SEETEST) е ежегодно събитие, организирано от South East European Testing Board (SEETB), съвместно с Quality House. SEETEST е конференция, която събира доказани специалисти  в областта на тестването на софтуер и управление на качеството.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,