13 април, 2024

BMW Motorrad представя новите си модели за мото сезон 2018

Стартира мото сезон 2018-та, през който любителите на моторите вече ще могат да се насладят на моделите F 750 GS,  F 850 GS и C 400X – най – новите возила на BMW Motorrad.

Световно известната марка за мотори BMW Motorrad представя 3 нови модела двуколесни превозни средства, които ще могат да бъдат използвани през тази година. В тях са налице някои значителни промени по отношение на дизайна и двигателя. Потребителите на тази марка мотори могат да приемат новите модели като „революция“, тъй като през последните 10 години от BMW не прилагаха сериозни промени в своите произведения. Кои са новите мотори и какво е новото при тях?

F 750 GS и F 850 GS

Моделът F 750 GS е направен за мотористите, които искат съчетание между концептуалния дизайн и адреналина, предоставени от едно ендуро (возило за offroad) , и достатъчно мощен двигател.

От друга страна, F 850 GS, предлага на ценителите по-добри характеристики за offroad каране. Усилията на екипа на BMW са съсредоточени основно в увеличаване на мощността и качеството на въртящия момент. Тези подобрения са постигнати чрез 2 – цилиндровия двигател, който разполага с 2 балансиращи валове.

C 400 X

Този скутер със средни  размери е подходящ, ако шофирате основно в градската среда. С него освен, че ще избягвате неприятните задръствания, ще получавате и информация и за различни видове маршрути. Например, ако вместо да бързате за работа, желаете просто да покарате за забавление, C 400 X също е добро решение. Скутерът има модерен и иновативен дизайн, който разполага със система за защита от вятър. Като добавка, този модел има и голям багажник, в който има специално отделение за каска.

Тагове: , , , , , , , ,