23 май, 2024

Целта на кампанията е да събере средства за физиотерапевтичните нужди на деца, които са настанени във фамилен тип къщи

DRAG Bicycles и Фондация „Сийдър“ започват благотворителна кампания, чиято цел е  да събере средства за физиотерапевтичните нужди на децата в неравностойно положение, които са настанени във фамилен тип къщи в Кюстендил и Казанлък.

От самото си създаване, DRAG Bicycles участва активно в много социални дейности и кампании, в частност такива, които са свързани с деца, затова шанса да работим с Фондация „Сийдър“ e нещо което не можем да пропуснем. Да даваме на децата и на хора в нужда, са едни от основните принципи, които формират DRAG Bicycles като компания.

“След обсъждане дойде идеята да направим детски колела, които когато човек купи за своето дете, освен че прави дарение, получава грамота, стикери и гривничка, че е дарител към фондация “Сийдър”, споделя Тодор Киров, маркетинг специалист в DRAG Bicycles.

Освен дарението от продажби на велосипеди от лимитираната серия DRAG Hardy JR, до 24.05.2018 от DRAG Bicycles ще изпратим група наша служители-доброволци, които ще посетят къщата в Казанлък в края на месец май, където ще прекарат време с децата и ще им предадат уроци по колоездене.

“На място ще отидем и ще прекараме един хубав ден с децата, като ги обучаваме да карат велосипед. Ще бъде интересно за тях и ще им покажем предимствата на този спорт.”, допълва Тодор.

Фондация „Сийдър“ носи промяна и надежда за деца и възрастни, настанени в държавни институции. Фондация „Сийдър“ осигурява 24-часова индивидуална и специализирана грижа за децата и възрастни настанени в фамилен тип къщи, намиращи се в Кюстендил и Казанлък. Фондацията е променила към по-добро живота на над 1500 човека.

С покупката на велосипед от лимитираната серия DRAG Hardy JR, вие ставате бенефициент на деца и младежи от Фондация „Сийдър“.

На 24.05.2018 кампанията приключва и доброволците ще отидат на място при децата. Тогава ще споделят колко човека са взели участие и каква сума е събрана за каузата.

Това са двата модела велосипеди, с които можете да зарадвате вашето дете и да помогнете за събирането на средства за деца с физиотерапевтичните нужди в неравностойно положение:

Леки и същевременно здрави планински велосипеди с алуминиева рамка специфичен KidFit дизайн за деца. Оборудвани са с надеждни скорости Shimano и амортисьорна вилка обираща вибрациите на ръцете. Hardy 24″ е подходящ за деца с ръст от 130 до 160 cm.(9-12 години), а Hardy 20″ за деца с ръст от 117 до 130 cm.(6-9 години).

 

Hardy 24”

Hardy 20”

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар