2 май, 2024

DevStyleR организира уебинар на тема “Дигиталните Технологии за Здрава и Красива Усмивка”. По време на дискусията ще се обърне внимание и на още две важни теми – Дигитално сканиране и планиране и Поставяне на зъбни импланти.

Събитието ще се проведе онлайн на 04.04.2024 г. от 17:00 ч.

Гост-лектори на уебинара ще бъдат водещите специалисти в областта на денталната медицина д-р Красимира Гогова и д-р Иван Иванов.

Д-р Красимира Гогова завършва медицинско училище в София през 1988г. Основава собствената си клиника през 1992 г. – Дентална клиника д-р Смайли / Dr. Smily.

Д-р Иван Иванов е дентален лекар с придобита специалност по парадонтология и преподавател във Факултета по дентална медицина – София. Той е част от екипа на Денталната клиника д-р Гогова – Д-р Смайли / Dr. Smily.

Участниците в уебинара ще имат възможността да задават своите въпроси на гост-лекторите.

По време на уебинара обект на дискусия ще бъдат въпросите:

  • Какви са предимствата на Digital Smile Design?
  • Как да имаме здрава и красива усмивка?
  • Оралната хигиена и нейното значение;
  • Какви са стъпките при изготвяне на усмивка чрез DSD?
  • Каква е ролята на дигиталните технологии за здрава и красива усмивка?
  • Как тази иновация в технологиите печели доверието на денталния лекар и пациента?
  • Необходимо ли е зъболекарят да има технологични/софтуерни познания?
  • Фасети и бондинг – Най-предпочитани и най-отричани.

Дигиталният дизайн на усмивката, известен също като DSD (от английски Digital Smile Design) е последната иновация в областта на стоматологията. Този подход позволява планирането и представянето на дизайна на усмивката дигитално, преди дори да започне лечението.

Чрез специализиран софтуер, зъболекарят може да изготви план за лечение, който отговаря на естетическите, функционални и емоционални предпочитания на пациента. Резултатите са изключително естетични и добре издържани.

Участието в уебинар “Дигиталните Технологии за Здрава и Красива Усмивка” е безплатно, единствено е нужно да се регистрирате ТУК.

Очакваме ви!

Editor @ DevStyleR