29 април, 2024

Domo пусна no-code платформа за приложения – App Studio, с която бизнес потребителите ще имат възможността да автоматизират своите бизнес процеси с лесни за създаване приложения.

“App Studio е едно от най-интересните ни бета предложения, а новите функции, които добавихме ще дадат на клиентите изцяло нови начини за вземане на решения, базирани на данни, които да увеличат максимално въздействието върху бизнеса”, каза Бен Шейн, главен вицепрезидент по продуктите в Domo.

Преди известно време компанията беше пуснала бета-версия на платформата, но сега вече е официално достъпна за всички.

Когато създават приложения в App Studio потребителите могат да променят цветове, лога и шрифтове, както и да добавят диаграми, бутони и икони с помощта на функцията “плъзгане и пускане”.

App Studio включва и функции за автоматизация, като например възможност за картографиране и автоматизиране на бизнес процеси, задействане на действия в други системи и записване на данни в други системи.

Компанията обяви над 20 нови функции, които ще бъдат добавени към App Studio, като например възможност за регулиране на навигацията и Domo Everywhere, който позволява на потребителите да вграждат своите приложения Domo в портали на компанията или във външни уебсайтове.

В допълнение към обявяването на общата наличност на App Studio, Domo обяви и актуализации на своя инструмент за автоматизация с нисък код Workflows. Новите функции включват интеграции с трети страни, повече възможности за адаптиране на Workflows за конкретни задачи и др.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Топ 5 най-добри масажни столове
2. Проект за Жестомимичен Превод в Реално Време Спечели Хакатона на ФМИ
3. Да Предаваме Знания е Основна Част от Философията на Немечек България


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR