27 април, 2024

JK Tech представи новото си корпоративно решение JIVA, задвижвано от изкуствен интелект. Иновативното предложение е базирано на технологиите на Google Cloud. С него компанията има за цел да постигне революция в анализа и разбирането на данни.

Захранваното с Gen AI предложение на компанията – JIVA революционизира достъпността на данните, като същевременно повишава прецизността и свежда до минимум халюцинациите – често срещано предизвикателство при традиционните модели за машинно самообучение.

“От персонализирането и интеграцията, съобразени с конкретните нужди, до цялостното обучение и безпроблемното внедряване, ние се ангажираме да гарантираме, че нашите клиенти ефективно използват силата на Gen AI”, казва в изявление Дипанкар Гангули, главен технологичен директор на JK Tech.

Използвайки усъвършенствани технологии за изкуствен интелект Gen AI, JIVA създава нови данни, които могат да помогнат на организациите при по-сложни предизвикателства. JIVA предлага разнообразен набор от функции, създадени за безпроблемно подобряване на интеграцията на генеративния AI.

Механизмът за обучение и разсъждения в контекста в JIVA улеснява по-дълбокото разбиране, което води до по-точни заключения. Сигурността на възлово ниво е сред функциите на JIVA, която интегрира управлението на достъпа на предприятието, като осигурява сигурен достъп до данните и намалява риска.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR