22 април, 2024

Процесорите на ThinkPad устройствата и клавиатурата ще бъдат актуализирани

Lenovo и iFixit започват да работят заедно, за да бъде улеснен процеса при подмяна на определени хардуерни компоненти на ThinkPad T14 Gen 5 и T16 Gen 3. 

Lenovo обнови и някои версии на ThinkPad и ThinkBook устройствата, като лаптопът Transparent Display беше представен на събитието MWC 2024. Обновените модели лаптопи са ThinkPad T: ThinkPad T14 Gen 5, ThinkPad T14s Gen 5 и ThinkPad T16 Gen 3. Всички те са с Intel Core Ultra процесори.

Клавиатурите от Т-серията имат същите ленти за пренасочване на Fn, Insert, Enter, както и на клавишите за увеличаване на звука като лаптопите ThinkPad X1 Carbon Gen 12 и ThinkPad X1 2-in-1 Gen 9. Това нововъведение е направено с цел да улесни достъпа и използването на технически устройства за хората с увредено зрение.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioLenovo and iFixit collaborate on hardware component replacement


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:

48% от Родителите на Тийнейджъри Контролират Дигиталния Живот на Децата си

Роботът Оптимус на Илон Мъск се Разходи (ВИДЕО)

20 Ученици Спечелиха Национално Състезание по Немски език


Следвайте ни в Facebook, Instagram, Linkedin и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,